Werkwijze

Hoe wij werken

Wanneer u overweegt door ons werk uit te laten voeren kunt u ons telefonisch of via de contactpagina bereiken.

Graag maken wij dan een afspraak om bij u thuis, of op locatie als het werk buitenshuis plaats vindt, kennis te maken en uw wensen door te nemen. Vervolgens maken we voor u een passende offerte en bespreken wij deze met u;

Een offerte is immers maatwerk. Eventueel is het ook mogelijk de offerte op te sturen per e-mail of post, maar wel lichten wij graag altijd een offerte toe.

Op deze manier kunnen we in gesprek met elkaar nagaan of al uw wensen zijn meegenomen en/of er nog aanpassingen in de offerte gemaakt moeten worden.

Als u gebruik wilt maken van onze aanbieding, dan ontvangen wij graag een getekend exemplaar van onze offerte retour. Als de getekende versie bij ons is aangekomen zullen wij zo spoedig mogelijk met u een afspraak maken voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Als de werkzaamheden voltooid zijn, leveren wij het werk altijd bij u ‘op’.

Dit betekent dat we gezamenlijk de uitgevoerde werkzaamheden nalopen zodat u kunt aangeven of alles conform offerte en naar tevredenheid is uitgevoerd.

Comments are closed.